Sivut

torstai 3. tammikuuta 2013

Ei tulevaa voi ennustaa..

Heipparallaa !

Huh, miten raskasta tämä koulunkäynti onkaan. Eilinen menikin koulussa 10-18 asiakaspalvelun merkeissä. Minulla oli yksi hiustenleikkuu, lopun ajasta rullailin klassista permanenttirullausta. Ihan perus päivä, josta ei oikeasti ole mitään kerrottavaa!

Koulun jälkeen lähdin käymään Anikan luona, kylläkin hänen äidillään, jolla Anika oli vahtimassa ihanaa ranskanbulldoggiaan Brunoa. Brunon näin ensimmäisen kerran melkein heti kun se heille tuli ja nyt uudestaan. On pienokainen vähän kasvanu !

Bruno vauvana

Bruno nyt, eikö olekin ihana !!

Katsottiin vielä Vitosen leffa Panic Room Anikan kanssa, kunnes lähdin ajamaan kotia kohti. Hiukan pelotti ajella yksin, vaikka leffa ei niinkään ollut paha, mutta omat vainoharhaisuuteni, pimeän pelko, yms yms.. Joku oli tainnut nukkumatin varastaa, uni ei tullut sitten millään.... :/

Tänään typerääkin tylsempi päivä koulussa ja kotona. Koulussa tein aamupäivällä asiakkaalle kokopään tummat raidat pitkiin hiuksiin, jotka muuten oli OIKEASTI   pitkät, mutta onneksi sain apua. Raidoista tuli hyvät, asiakas ja me oltiin tyytyväisiä. :) 

Kotona istahdin koneelle ja tässä sitä vieläkin ollaan... :D Lenkille olisin halunnut lähteä, kovasti yritän toteuttaa tavoitettani tulla kesäkuntoon 2013, mutta huonolta näyttää.. Ehkä tämä tästä, huomenna kolmeen koulua ja illemmalla Hämeenkoskelle Akron selkään! :)

xoxo
Janita

ps. Yritän illalla laittaa postausta ihanimmasta tammasta mitä tiedän, kunhan jaksan kuvia katsella siihen. :) Ehdotelkaa postauksien aiheita, kommentoikaa ja antakaa kritiikkiä ! Otan kaiken avomielin vastaan. 

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä postauksen sun ratsastushistoriasta nykypäivään? :)

    VastaaPoista
  2. Onnistuu, mutta en lupaa että kaiken muistan, niin paljon tapahtunut! Mutta yritän parhaani mukaan :)

    VastaaPoista