Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

Don't worry, don't cry, drink vodka and FLY

Hei vaan !

Tosiaan, viime päivinä oon ollut erittäin kiireinen töiden, koulun ja uuden harrastukseni kanssa. Koitan hieman kertoa tapahtuneista asioista :)

Tasan kaksi viikkoa sitten päätin aloittaa kesäkuntoon 2013 treenaamisen. Saa nähdä miten onnistuu ! Lähinnä salilla käyntiä, uuden harrastuksen eli kuntopotkunyrkkeilyn aloitus, koirien kanssa lenkkeily ja töissä käynti eli ratsastus. Me like, ehkä tää pömppö tästä lähtee ! 

yksi mun lempi treenibiiseistä ! 

Olin lauantaina kavereideni Hasun, Camillan, Jarkon,Teemun, Roopen ja Karrin kanssa viettämässä iltaa töitteni jälkeen. Ratsastin Akrolla aamulla, ja hitsi se oli hyvä ! Laitan pari kuvaa siitä kohta. Anyway, oltiin ensin Camillalla ja sieltä mentiin yöelämään. Olipa hyvä ja hauska ilta! 


ruuna, josta pidän kerta kerralta vaan enemmän ! 

Yhtenä olennaisimpana asiana pidän sitä, että aloitin vihdoin harrastuksen, jossa pääsee kuluttamaan ! Meinaan kuntopotkunyrkkeily Lahden Gentailla ti ja to Marin kanssa. Ihana laji, tykkään siitä, että saa pistää itsensä koville. Varsinkin parasta lääkettä harmitukseen. :)



Biisi, joka soi koko ajan päässäni, linkitinpä sen nyt tännekin !

Seuraavien päivien aikana vietin vain aikaani koulussa ja salilla ! Käytiin Hasun ja Mimmun kanssa Fressillä, Lahden Kuvapalatsin yläkerrassa. Tykkäsin hirveesti paikasta, laitteista ja seurasta, mutta ainoa miinus oli liian hiljainen musiikki... No, ehkä on hommattava kuulokkeet jatkoa ajatellen. Kävin myös siskoni kanssa ostoksilla Karismassa alennusmyynneissä, löysin ihanat Niken urheiluhousut (vain 15€ ovh.47,90€) ja Niken treenikengät (29,90€ ovh n. 50€?). Päivitän huomenna kuvat niistä, nyt ei enään jaksa ottaa kuvaa ! Ehkä parhaat housut jalassa ikinä. :)

Aika normaalirytmiä tämä viikko ollut, maanantaina Anikalla, tiistaina Musen liikutus eli töitä ja kuntopotkunyrkkeilyä, keskiviikkona Akron ratsastus eli töitä, tänään kuntopotkunyrkkeilyä, huomenna vapaa, lauantaina töihin (Hämeenkoskelle liikuttamaan Muse ja Akro) ja sunnuntaina Turkuun, Can't wait !!!

Muse ja ponin isopää

kikkurat hiukset

Minä ja Mari kuntopotkunyrkkeilyn jälkeen 

Muse 

Akro

koulussa on joskus hauskaa :D

upea ja häikäisevän kaunis verkkokampaus


Noin. Eiköhän siinä nyt taas ole hetkeksi luettavaa ja katseltavaa. Lupailin postailla ratsastushistoriastani ja Fridasta ja ne on tulossa ! Teen varmaan huomenna kun ei ole mitään tekemistä :) 

Tahdon myös kiittää huimia lukijoitani ja varsinkin seuraajiani ! Kiitos kaikille, toivottavasti vielä useampi innostuu tyhmän naisen hölmöistä jutuista ;)

xoxo
Janita






2 kommenttia: