Sivut

maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää kannattaa odottaa, hyvä vaihtaa vuotta !

Heippa !

Alkuun tahdon jo toivottaa kaikille oikein hyvät uudet vuodet ja vielä parempaa ensi vuotta!! :)

Lauantaina nukuin pitkään ja heitin siskoni tallille samalla kun kävin kaupoilla ostamassa uuden laukun ja meikkejä, joista tykkään hirveästi ! Tämän jälkeen kotona käymään, itseni laitto ja Evelle. Evellä olimme hetken ennen kuin Sini tuli paikalle ison laukullisen kera juomia! Mitäs muutakaan,kuin illalla kohti paikallista "toista kotia" eli Disco Glowta ! Meillä oli hirveän hauskaa :)

Musta laukku Citymarketista, -40% (ovh. 39,90€ maksoi 23,40€)

Lumenen meikkipuuteri, Lumenen tummien silmänalusten peittoon, Rimmelin kulmakynä (yht. 17€) 

Sunnuntaiaamulla nukutti pitkään kunnes olikin aika mennä Sinin kanssa elokuviin! Käytiin katsomassa Juoppohullun päiväkirja, oli ihan hyvä, vaikkakin välillä vähän sekava...


Suosittelen silti !

Tänään olin aamulla jo pirtenä lähdössä kohti Hämeenkoskea. Kävin siellä näyttäytymässä, tavallaan työhaastattelussa, jos alkaisin liikuttamaan Peninan hevosia. Ja onnekseni sain paikan, jota enempää en voisi toivoakaan ! Olen niin onnellinen, kerrankin jotain hyvää elämääni :) 

Tallilla Penina esitteli minulle tallin ja hevoset, jonka jälkeen mentiin tallille, jossa Muse (Mustang III) asuu nykyään. Musehan asui ennen Ratsutalli Uusmattilassa, sieltä siis tuttu poni minulle. Ilahduin nähdessäni Musen, onhan se mukava poni ja Penina sitäkin mukavampi. Mentiin Musen kanssa pienelle "kentälle" jolla työskentelin ponin ensin käynnissä, muutamia voltteja molempiin suuntiin ja takaosaa alle. Ravissa samanlaista ja pohkeenväistöjä molempiin suuntiin. Poni tuntui hirmu kivalta ja oli kiva fiilis olla tutun ponin selässä. Kävelin hetken ja juteltiin Peninan kanssa paljon. Hetken käveltyäni otin ohjat ja työskentelin ponia volttien avulla ja nostin laukan. Laukkailin keskiympärällä, työskennellen takaosaa alle. Huh sitä kuumuutta mikä mulle tuli! :D Pari ympyrää ja "diagonaalin" kautta laukanvaihto, ja pari ympyrää toiseen suuntaan. Laukasta suoraan käyntiin harjotuksia niin että poni pysyy kasassa. Laukka tuntui hyvälle vaihettain. Loppuravit kunnolla eteen alas ja molempiin suuntiin. Poni oli hyvä! Huomenna ehkäpä Akron vuoro :) 







Näissä fiiliksissä (fiilikset katossa) ja tunnelmissa uuden vuoden viettoon. Kiitos kaikille ihanille ihmisille kuluneesta vuodesta, ilman teitä mikään ei olisi ollut mahdollista !! <3

xoxo
Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti