Sivut

torstai 6. joulukuuta 2012

- Huppista



Onpas unohtunut kokonaan tää blogin rustaaminen... Mutta joo, koitan nyt muistella asioita yli viikon takaa.. Tiivistelmä vaan, en kaikista päivistä jaksa erikseen kertoilla.. :)


Hohhoijaa... Tiistai meni vaan kotona makoillessa, enpä tehnyt mitään fiksua... :/ 

 
Nukuin vain... :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keskiviikko olikin jo fiksumpi päivä, lähin heti aamusta laittamaan hiuksiani kuntoon luokkakaverilleni Saanalle, ja hiuksista tuli hyvät !! :) Oon niin happy, nyt on uus tukka lauantaita varten ! 


Tälläiset niistä tuli :)

Hiustenvärjäys-operaation jälkeen lähdin keskustaan hyvän ystäväni, joka melkein on kuin pikkusisko minulle !

Anika ja minä ps. mun pinkit housut <3

Kaupungissa käytiin ensin vähän syömässä ja sitten näin kaverini Rikun, jonka kanssa käytiin kahvilla. Myöhemmin mentiin Anikalle ja juteltiin paljon asioita, sille kun on niin helppo kaikesta puhua! Happy daayyy! BB, ja huomen aamulla ajoissa tallille :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Torstaina lähdin aamulla n. 12 aikoihin äitini kyydissä Villähteelle liikuttamaan Rappea. Oli hirveä tuuli, ja poni näki vähän omiaan.. Alkuun työskentelin ponin ravin ja käynnin super hyvin eteenalas, ja treenailtiin vatsalihaksia, että saadaan kuntoa lisää ja mahaa pois. Eve oli tallilla kanssani koiransa Saran kanssa, jota Rappe säikähteli aina silloin tällöin ! Haha, hupsu poni. Hetken aikaa kun Eve istui kentän reunalla, hänelle tuli ja kylmä ja lähti talliin. Juuri tämän jälkee aloin treenailemaan laukkoja, laukannostojen kautta, jotka muuten nousi todella hienosti ilman ainuttakaan raviaskelta ! Vasen laukkakin oli superhyvä ja ponilla oli paljon virtaa, liekö johtui tuulesta. Hetken laukkailin ponia eteen alas ympyrällä, jonka jälkeen ajattelin mennä koko kentän ympäri, koska laukka tuntui superhyvältä, MUTTA poni päättikin kääntyä ja lähteä pukkilaukkaa tuhattajasataa kohti toista päätyä! Hetken aikaa tsemppailin pysymään selässä, mutta sitten annoin ponin mennä, koska sillä taisi "hivenen" olla virtaa kolmen vapaapäivän jäljiltä. Loppu menikin tosi kivasti, kun vähän karjaisin ponille... Oli kuin mitään ei olis tapahtunutkaan ! Tämän jälkeen poni talliin ja loimi selkään ja takaisin ulos. 

rappe <3

Lähdettiin Even kanssa käymään pienellä Nastola-rinksalla, jonka kautta mentiin ABC:llä käymään ja Eve osti Robinin levyn, jota muuten popitettiin koko ajan, ennen kuin Eve vei minut uudestaan tallille, tosin tällä kertaa Anulle. :) 

Anulla hyppäsinkin Wallulla, joka oli YLIMUKAVA ! Koskahan viimeksi sekin on tuntunut niin hyvältä.. Tuuli oli hirveä, ja Wallulla oli olympiat nivelrenkaassa, ja ovipääty oli kamalan pelottava, mutta selässä pysyttiin ja heppakaan ei alta karannut. Mentiin puomeja, pystyä ja okseria, ja toi lähti jopa eteen, liekö sillekin tuulesta apua, mut tykkäsin hirveesti ! Taas syttyi vanha rakkaus, on se vaan kiva hevonen :)

pv-r. Sir Walker "Wallu" (v.2009)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perjantaina kävin shoppailemassa ja ostin uuden pitsipaidan sekä karvaliivin! 

Siinä ne on !!

Ja ostin kaikkea muutakin pikkukivaa, mutta niistä ei ole kuvia... Kävin Siniä moikkaamassa ja myöhemmin illalla lähdettiin Sinin kanssa käymään Anikalla. Myöhemmin nähtiin myös Lauri ja Suvi. Latea ookaan pitkään aikaan nähty ! Sit meninkin jo kotia nukkumaan, huomenna oli tärkeä päivä, koska Miina (paras kaverini) täyttää 18 v. ja lähdettäisiin illalla bailaamaan jne. Siitä enemmän kohta ! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lauantaina oli se päivä, jota on kauan odotettukin, nimittäin Miina täyttää 18 ! Menin aamulla 11 maissa sinne, asuuhan hän melkein naapurissani. Laitoin Miinan hiukset ja meikattiin sekä vaihdettiin vaatteet, ennen kuin vieraita alkoi saapumaan. Miina tykkäsi lahjastani, onneksi !

Alkuun 2-6 juhlat olivat sukulaisille, sen jälkeen alkoi tulla Miinan kavereita, joista minäkin tunnen suurimman osan, joten seuraa oli kyllä alotella. Juotiin siinä pohjat ja lähdettiin keskustaan taksilla, Disco Glowhun, joka muuten on selkeä kantapaikkani! Laitan nyt kuvia... :)

me


Miina, Kati ja minä



Huh, vieläkin tulee kylmiä väreitä, koska oli niiin huippu päivä!!! :) 

KIITOS kaikille osallisille, erityisesti Miina  <3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntai menikin krapulassa makoillessa Miinalla, syöden kebabbia ja tollottaen televisiota. :D 

Käytiin me illalla Miinan ja Petterin kanssa ABC:llä ostamassa ruokaa yms, perus darrapäivä ! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maanantai alkoi liian nopeasti, meinaan permanenttejä, YÖK!!! -.- Onneks ensimmäiset rullaukset saatiin tehdä niin kuin itse tahdottiin... :D 

Kotona nukuin vain päikkärit enkä tehnyt mitään :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiistai olikin koulun suhteen jo hermoja raastavaa, meinaan aloimme rullaamaan permanentin keskikiskoa. Ja ei apua, miten voikaan itkupotkuraivarit olla lähellä !!! Pihalle tuulettumaan ja uudestaan rullien kimppuun, niin johan alkoi sujua !! :D 

Taas perus tylsä ilta, en tehnyt mitään....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keskiviikko sujuikin railakammassa meiningissä ! Koulussa tutustuimme meille uuteen permanenttien opettajaan, Milaan. 8.00 - 11.30 pelkkää teoriaa, ja mieleen jäi pikkujoulut sekä ihmeaine. Haha, ihana! 

Koulun jälkeen päätimme Marin,Saran ja Lauran kanssa juhlistamassa Lauran 18-vuotis synttäreitä Amarillossa heti koulun jälkeen. Tämän jälkeen kävin ostamassa Prismasta ihanan Guessin kaulakoruni, josta sainkin vielä -23 %!!!! Oioi, se on uusi rakkauteni !

Siinä se on :)

Ostin myös hiuksilleni hopeashampoon, pinnejä, ripsivärin, hameen, mustat ballerinat ja kahdet sukkahousut viikonlopun näyttelyä varten. 

Illalla lähdin Lauralle alottelemaan Miinan ja Janeten kanssa, josta jatkettiinkin Cheriin 2e hanoille. Hui kun se oli taas täynnä!!! Cheristä jatkoimme Glowiin, jonne olikin hirveät jonot, liekö huomisen vapaapäivän ja itsenäisyyspäivän takia... :) Hauskaa oli taas!! 

Kiitos kaikille, ootte parhaita !

xoxo
Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti