Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

- Resto de mi vida

Heippa !

Päätin perustaa tai no ylläpitää ihan uudenlaista blogia itsestäni, kun tuo edellinenkin kaatui. Enkä jaksanut käydä edes siellä :D Ajattelin kertoa päivistäni, koiristani ja hevosista, joita käyn liikuttelemassa. Jokaisesta kerron kyllä, kunhan on sen aika :)

Aloitanpa lyhyesti itsestäni. Olen Janita, 19-vuotias tyttö Lahdesta jolle mikään ei ole mahdotonta, ainakaan omasta mielestäni. Elän päivä kerrallaan ja en tiedä onko se hyväksi, että teen ensin kuin ajattelen, joskus siitä tyylistä tulee vain harmia, mutta hyvin kaikesta on selvitty tähän päivään asti!

                                                         Tässä tuoreimpia kuvia minusta 
               
Opiskelen Lahdessa Ståhlberginkadulla hiusalalla nyt toista vuotta. Moni kaverini on "antanut" laittaa hiuksensa, ja kumma kyllä, he ovat pitäneet niistä! Kovaa on opiskelu eikä todellakaan halpaa, mutta aion tämän koulun loppuun asti käydä. Ennen tätä alaa kävin heti peruskoulun jälkeen vuoden Ypäjällä Ypäjän Hevosopistossa opiskelemassa hevostenhoitajaksi. En tiedä oikeastaan vieläkään mitään järkevää syytä miksi lopetin.... Vähän on ollut mietinnässä jos jatkaisin sitä tämän koulun jälkeen, saa nähdä... :)

                                  Hiuksia, joita minulla on nyt näiden kahden opiskeluvuoden aikana ollut.. 

Lyhyt katsaus minusta, lisää kerron omassa kuvauksessani :) Minulla on myös kolme omaa koiraa, 2 dogo argentinoa ja yksi kiinanharjakoira, ja KYLLÄ, kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään! Niistä lupaan paljon tarinoita ja kuvia tänne.

                                      Mun murut vas. alkaen, Cha Cha, Della, Demon ja Donna (RIP)

Käyn myös Nastolassa ratsastamassa, suunnitteilla olisi myös löytää hevonen/poni jonka kanssa voisi aloittaa kilpailemaan, kunhan sellainen löytyisi. Omaan kun ei ole varaa. Minulla on ollut Ratsutalli Uusmattilassa (ent. Anun Talli) monia vuokrahevosia, mutta kaikki myyty ja yhden hoidon lopetin Ypäjälle mentyäni ja näin ollen sillä on jo uusi hoitaja. Nyt käyn torstaisin estetunneilla ja ratsastelemassa Rabatt "Rappe"- nimistä ponia Villähteellä. :)






Yllä kuvia Rapesta ja minusta

pv-r. Sir Walker "Wallu"

pv-r. Hann Riesling "Rane"

pv-t. Everita LVA "Eve, Elvi"



Huh, sainpas ensimmäisen postauksen valmiiksi, jospa sitä nyt lenkille jaksais juosta ;)

CIAO! 

ja ps. blogini nimi, Resto de mi vida on espanjaa ja meinaa suomeksi loppuelämää... :)

-Janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti